Bărbat reținut pentru furt calificat

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 5 Constanța au identificat un bărbat de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 16.40, acesta ar fi sustras mai multe bijuterii din aur din incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 3 Constanța au identificat un bărbat de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe pe raza municipiului Constanța, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat o femeie de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Nuntași din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 2 Constanța au identificat un bărbat de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce avea permisul de conducere anulat.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.