Bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de producerea unei infracțiuni de tâlhărie pe raza municipiului Constanța, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Bacău, ar fi fost deposedat de un telefon mobil.

În urma investigațiilor a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul în valoare de 100 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 26 octombrie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, identificat de polițiștii constănțeni

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, o patrulă formată dintr-un polițist al Secției 3 și un jandarm a procedat la legitimarea unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, care transporta mai multe bagaje voluminoase, pe un bulevard din municipiu.

În urma controlului bagajelor au fost găsite articole de uz casnic (10 baterii de chiuvetă și un accesoriu de duș), precum și 10 cabluri electrice, bunuri pe care bărbatul în cauză, domiciliat în orașul Eforie Nord, a declarat că le-a sustras din interiorul unui restaurant situat în municipiul Constanța.

Prejudiciul în valoare de 5.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, identificat de polițiștii constănțeni

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un magazin din municipiu, un acumulator pentru bormașină.

Prejudiciul de 99,99 lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Activitatea rutieră

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Islazului din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior fiind implicat într-un accident soldat doar cu pagube material.

Bărbatul a refuzat să fie condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE IPJ Constanța

foto: arhivă