Arhive

AVARII ENEL, LOCALITĂȚI FĂRĂ APĂ POTABILĂ

UPDATE

In jurul orei 16,30 a revenit tensiunea si la statia de repompare Biruinta. La ora actuala, toti abonatii din Topraisar au apa la presiuni normale.

––––

La ora 12,40 a revenit tensiunea la statia de pompare Olteni, iar la 13,15 la sursa din Plopeni. Imediat, s-a reluat furnizarea apei la abonatii din cele doua localitati.

In continuare sunt lipsiti de apa potabila abonatii din Topraisar, ca urmare a lipsei de energie de la statia de repompare Biruinta.

Vom reveni cu amanunte!
––––
Din cauza vantului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au inregistrat mai multe avarii. Fara energie electrica statiile si sursele de apa ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor nu pot functiona. Astfel de situatii s-au inregistrat la:

– Valu lui Traian: incepand cu ora 10,30, din cauza unei avarii Enel, statia de repompare din localitate a ramas fara energie, motiv pentru care abonatii din Valu lui Traian au ramas fara apa la robinete;

– Oltenita: de la ora 09,40 statia de pompare aferenta localitatii a ramas fara energie, fiind afectata alimentarea cu apa a localitatii;

– Plopeni: de la ora 10,40 s-a sistat furnizarea energiei la sursa din localitate, iar abonatii au ramas fara apa.

 

Pentru toate aceste situatii, imediat, au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni.

Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare.