UPDATE: COPILUL DE UN AN ȘI ȘAPTE LUNI, DISPĂRUT LA MEDGIDIA, A FOST GĂSIT

UPDATE: Jurj Denis Erwin Dacian, băiatul dispărut marți seara la Medgidia, a fost găsit. Dis de dimineață autoritățile au reluat căutările sub coordonarea chestorului Bogdan Despescu, șeful Inspectoratului Județean de Poliție. Cetățenii s-au alăturat oamenilor legii pentru a sprijini căutările și la scurt timp, copilul a fost găsit. Polițiștii din Medgidia l-au transportat la spitalul municipal pentru ca medicii să îi verifice starea de sănătate. După o noapte petrecută în aer liber, starea lui Denis pare bună la prima vedere. Micuțul prezenta o stare subfebrilă ușoară și câteva răni la nivelul membrelor inferioare, provenite cel mai probabil de la vegetația abundentă din zonă. Cadrele medicale au decis să îl trimită pe micuț la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare.

Seara de marți s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din Medgidia. Asta deoarece un copil de un an și șapte luni a dispărut fără urmă. După ce rudele și vecinii l-au căutat fără succes pe băiețel, membri familiei au anunțat poliția. Imediat s-a dat alarma și la fața locului s-au prezentat polițiștii, jamdarmii, pompierii, polițiștii locali și reprezentații firmelor de pază din oraș.

Timp de mai multe ore peste 50 de oameni ai legii au scotocit zona. Polițiștii au avut cu ei și un câine de urmă care i-a ghidat pe căutători pentru o vreme.

Mama copilului spune că, în timp ce gătea, micuțul se juca cu surorile lui. Cele câteva momente de neatenție au fost suficiente pentru ca Denis să dispară fără urmă.

Ploaia le-a îngreunat căutările oamenilor legii, astfel că au apelat la sprijinul colegilor de la Poliția de Frontieră care au venit cu un aparat cu termoviziune, însă nici urmă de copil.

În jurul orei 04.00 căutările au fost sistate și se vor relua miercuri dimineață.

Băiatul dispărut se numește Jurj Denis Erwin Dacian și este născut pe 28 octombrie 2013. La momentul dispariției era îmbrăcat cu un body roșu cu buline albe peste care purta o bluză cu dungi albe și verzi, avea capul descoperit și era încălțat cu adidași tip șuți de culoare albastră cu dungi albe.

Semnalmente: înălțime 70-80 cm, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt în lateral.

Ultima dată a fost văzut în zona Stației Raiser de pe strada Dezrobirii din municipiul Medgidia. Persoanele care pot furniza informații referitoare la copil sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Băiețelul răspunde la numele Denis.