Arhive

AUR: Vrem să aducem prosperitate și să încurajăm sustenabilitatea…

“Siliștea, Tortoman, Peștera, Medgidia – aici, românii își trăiesc viețile cu mari provocări și greutăți.

Lipsa de grija pentru bătrânii bolnavi este o realitate tristă în aceste comunități. Sunt prea puține servicii și facilități pentru a le asigura o bătrânețe demnă și îngrijire corespunzătoare.

Condițiile precare din comune și sate afectează calitatea vieții cetățenilor. Drumurile nepietruite și lipsa canalizării creează probleme constante și pun în pericol sănătatea și siguranța locuitorilor.

Interesul redus pentru micii producători agricoli este o problemă majoră. Agricultura, comerțul și creșterea animalelor reprezintă surse importante de venit pentru acești oameni harnici, dar lipsa sprijinului din partea autorităților îi lasă în dificultate și îi descurajează să-și continue activitatea.

Guvernul nostru, când va prelua puterea, va avea în plan să sprijine agricultura și să promoveze dezvoltarea micilor producători locali. Vrem să aducem prosperitate și să încurajăm sustenabilitatea în aceste zone.

Problemele pe care le confruntăm sunt adânc înrădăcinate în trecutul nostru. Este timpul să luăm măsuri concrete pentru a rezolva aceste obstacole:

  • Vom investi în infrastructura de canalizare pentru a îmbunătăți condițiile de trai.
  • Vom moderniza drumurile pentru a facilita transportul și accesul la servicii esențiale.
  • Vom susține crearea de noi locuri de muncă pentru a asigura un viitor prosper pentru tineri.
  • Vom implementa politici transparente și deschise de comunicare cu cetățenii și autoritățile locale.

Avem o viziune clară și hotărâtă pentru România noastră! Mergem înainte pentru a aduce #dreptatepentruRomânia și pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți românii!”, a transmis Sorin-Cristian Mateescu, senator AUR.