AUR SE OPUNE INTRODUCERII CERTIFICATULUI VERDE!

Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor, Dumitru- Viorel Focșa: “vaccinarea nu va deveni obligatorie atât timp cât AUR va fi în Parlament”.
Declarația politică a deputatului de Constanța este ca o replică la declarațiile făcute de comisarul european pentru Piața Internă, Thierry Breton, privind creșterea ratei de vaccinare împotriva Covid-19 în România.

Totodată deputatul Dumitru-Viorel Focșa a subliniat că AUR se opune introducerii certificatului verde și va lupta împotriva acestor măsuri aberante impuse de la Bruxelles și susținute de către politicienii PSD, PNL, UDMR și USR.

„De când un comisar european pentru Piața Internă vorbește, dar mai mult dictează, cu privire la chestiuni ce țin eminamente de sectorul sanitar? De când un comisar european își permite să impună segregarea cetățenilor unui stat membru al UE, dar încă suveran, pe bază de vaccin? La această întrebare, răspunsul este simplu: de când conducătorii noștri stau în genunchi în fața Vestului, de când conducătorii noștri nu mai reprezintă poporul român, ci interese personale și de Vest”.

constată cu amărăciune Viorel Focșa

În ceea ce privește vizita recentă a comisarului Thierry Breton la București, deputatul AUR consideră că aceasta are legătură directă cu „buzunarele corporațiilor europene pe care dânsul, indirect, le reprezintă”. Mai exact, explică Focșa, pentru 60m.ro, din momentul în care Guvernul României a stabilit, ilegal, obligativitatea prezentării Certificatului Verde, în condițiile în care numărul persoanelor nevaccinate este mai mare decât al celor vaccinate, lucrurile s-au complicat pentru toate companiile multinaționale care își desfășoară activitatea în mall-uri. Adică, așa cum era de așteptat, cifra lor de afaceri a fost pe măsura numărului persoanelor vaccinate și posesoare de Certificat Verde care le-au călcat pragul, adică mult mai mică.

„Nu peste multă vreme vom celebra Crăciunul, sărbătoarea pentru care românii cheltuie mulți bani în supermarket-uri. Pe cale de consecință, acești bani mulți ai românilor, peste 1 miliard de euro, trebuie să fie cheltuiți, trebuie să ia calea statelor mamă europene ale corporațiilor care funcționează pe teritoriul României. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple fără niciun fel de problemă, toți românii trebuie să se vaccineze, acum.

Îi transmit pe această cale domnului Thierry Breton că atâta timp cât AUR va fi în Parlament, acest lucru nu se va întâmpla. Îi mai transmit să își vadă de treabă și să aibă încredere că știm cum să ne protejăm cetățenii, respectându-le drepturile fundamentale. Și le mai transmit conducătorilor îngenunchiați ai României că suntem gata să îi apărăm pe români, din stradă”.

a subliniat deputatul AUR

În încheiere, deputatul AUR Dumitru-Viorel Focșa le-a transmis un avertisment parlamentarilor PNL, PSD, UDMR și USR: Nu uitați că se apropie ziua de 22 decembrie, ziua în care cel care se credea etern a căzut. Luați aminte la el, luați aminte la sutele de mii de români care în anul 1989 au strigat din toți rărunchii: LIBERTATE! Și mai luați aminte la spusele lui Nicolae Iorga: „Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se!” (60m.ro)