UPDATE: ATENŢIE, TRAFIC RESTRICŢIONAT PE AUTOSTRADA SOARELUI!

UPDATE

Circulația pe A2 a fost reluată pe ambele benzi în zona km 13+100, sensul București – Constanța!

Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR (cunoscute și ca SMURD-ul Autostrăzii), au finalizat lucrările pe Autostrada Soarelui, la km 13+100, iar circulația se desfășoară din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers București -Constanța. 


Balizele pentru semnalizarea lucrarilor temporare au fost îndepărtate de pe partea carosabilă, iar restricția de viteză de 40 km/h a fost ridicată, la ora 12.30.


Rămâne însă în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul Bucuresti – Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.


Echipele de interventie rapidă ale CNAIR patrulează permanent pe Autostrada Soarelui, monitorizează situația și intervin prompt acolo unde este cazul. Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier să se desfasoare în condiții de siguranță și confort iar acolo unde situatia o impune intervențiile noastre să se deruleze în cel mai scurt timp posibil.

transmit reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

_______________________________________________________________________

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, un rost de dilataţie a ridicat 2 dale de beton, din cauza căldurii.

Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR acţionează în prezent pentru remedierea problemei. Circulația pe prima bandă a sensului Bucureşti-Constanţa este restricţionată. Oficialii estimează că intervenția va dura până la ora 14:00.

Zona este semnalizată corespunzător și a fost instituită restricție de viteză de 40 km/h.

Vă sfătuim să conduceţi cu prudenţă, respectând restricțiile instituite temporar, să păstraţi distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să semnalizaţi din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

transmit reprezentanții poliției.

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.