Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord din municipiul Constanța!

RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile, în ziua de marți – 02 martie 2021, în intervalul orar 08:30 – 18:00, pentru executarea lucrărilor de racordare a unei noi conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, la rețeaua de distribuție existentă de la intersecția str. Ștefăniță Vodă cu ale. Afinei, din municipiul Constanța.

    Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe str. Ștefăniță Vodă, tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și str. Badea Cârțan, Complexele Comerciale Vivo și Kaufland, precum și Spitalul Euromaterna.

    Totodată, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din zonele:

  • str. Ștefăniță Vodă, porțiunea cuprinsă de str. Badea Cârțan și Soveja, precum și unitățile militare din zonă;
  • str. Soveja, segmentul delimitat de str. Ștefăniță Vodă și ale. Zmeurei;
  • str. Badea Cârțan, str. Tulcei, ale. Fragilor, ale. Murelor, precum și cei arondați punctelor termice 46, 47, 48.

    Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.