Atenție la neatenție…Cine fuge după autobuz…ajunge la… Gruparea Mobilă

Un portofel în care se afla o cărte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri carduri bancare, a fost recuperat de jandarmi și predat persoanei care l-a pierdut.

Luni după-amiază, echipajul de jandarmerie din cadrul Gruparii Mobile Constanța aflat în patrulare în apropiere de City Park  Mall,  a găsit un portofel în stația autobuzului 100, direcția gară.  În interiorul acestuia a fost găsit o cărte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri carduri bancare.

Pe baza carții de identitate a fost identificat posesorul, care a fost contactat ulterior de jandarmi pe contul de Facebook al acestuia. Acesta a ajuns la gară și a dorit să-și cumpere un corn de la patiseria din apropierea stației și și-a dat seama că a pierdut portofelul pe traseu. A declarat că a început să se agite și se pregătea să revină cu autobuzul la stația de la City, moment în care a observat pe telefon că are un mesaj pe facebook. A deschis mesajul și a observat că jandarmii l-au căutat pentru a-și recupera bunul.

 A mai spus că a ieșit din magazin, a văzut mijlocul de transport la sensul giratoriu, a fugit pe trecerea de pietoni și a băgat portofelul în grabă, în buzunarul de la rucsac fără să-l închidă.

Și-a recuperat portofelul la sediul unității și le-a mulţumit jandarmilor.