Arhive

AMENDAMENTELE PROPUSE DE PSD LA LEGEA BUGETULUI


“Amendamentele PSD se încadrează într-un deficit aproape identic cu cel propus de Guvern (7,26% din PIB la PSD față de 7,16% la Guvern).
Diferența ține de viziunea în care sunt stabilite prioritățile.”

Senatorul social democrat, Felix Stroe:
“Prioritatea Guvernului este Austeritate (?!), în timp ce prioritatea PSD este Dezvoltarea și creșterea nivelului de trai.

Amendamentele PSD se încadrează într-un deficit aproape identic cu cel propus de Guvern (7,26% din PIB la PSD față de 7,16% la Guvern). Diferența ține de viziunea în care sunt stabilite prioritățile.
Guvernul <> propune intrarea României în cercul vicios al austerității, în timp ce PSD propune intrarea într-un cerc sănătos al dezvoltării!

Dacă nu sunt admise amendamentele propuse de PSD la Buget, se va ieși cu totul din calendarul propus inițial în Legea salarizării unitare și în Legea pensiilor.

Ulterior, va fi mult mai greu să se revină la parcursul prevăzut inițial și la nivelurile veniturilor la care ar fi trebuit să ajungă salariații și pensionarii conform acestor două legi!
Încep prin a exemplifica – cifre concrete! – despre felul în care bugetul țării mai poate fi salvat. În al doisprezecelea ceas!”