ALERTĂ! O TÂNĂRĂ DIN MEDGIDIA A DISPĂRUT. AȚI VĂZUT-O?

UPDATE

TÂNĂRA A FOST GASITĂ PE RAZA MUNICIPIULUI CONSTANȚA. Aceasta a fost audiată de polițiști, cărora le-a declarat că  nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada cât a lipsit.  Motivul plecării ar fi fost presiunea prea mare generată de apropierea bacalaureatului. Miruna Șerban le-a mai spus oamenilor legii că pe perioada dispariției  a fost pe raza municipiului Constanța si a orașului Năvodari.

______________________________________________________________________

Alertă la Medgidia, după ce o tânără a dispărut fără urmă! Părinții au sesizat Poliția când au văzut că fiica lor este de negăsit.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia MIRUNEI – NICOLETA ȘERBAN, de 18 ani, din municipiul Medgidia, județul Constanța.

La data de 2 octombrie a.c., aceasta a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

SEMNALMENTE
Înălţime 1,67 m, greutate 55-60 de kilograme, păr negru, tuns până la nivelul umerilor, ochi căprui, fără semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE
La data plecării, tânăra purta pantaloni, bluză și pantofi sport, de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția municipiului Medgidia, tel. 0241/811.088 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364 int. 20005.

Colegii și prietenii i-au transmis Mirunei un mesaj emoționat: