Arhive

AJUTOARE PENTRU ÎNCĂLZIRE LA MEDGIDIA [VIDEO]

 

Primaria municipiului Medgidia informează populația că începând cu data de 16 octombrie 2017 se pot depune cererile şi declaraţiile pentru acordarea ajutorului de încălzire.

Pentru a beneficia de aceste ajutoare, cei care utilizează gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și energie electrică trebuie să aibă un venit de maxim 615 lei/membru de familie. Venitul net pe lună al fiecărui membru al unei familii care utilizează energie termică în sistem centralizat nu trebuie să depășească 786 lei, iar în cazul unei persoane care locuiește singură, acesta nu trebuie să fie mai mare de 1028 lei lunar.

Cererile se pot depune la Primăria Municipiului Medgidia astfel: pentru energie termică în sistem cetralizat, prin administratorii asociaţiilor de proprietari, la camera 7, iar la camerele 2, 3 și 10 se primesc cereri pentru gaze naturale. Cei care utilizează energie electrică pentru a se încălzi, pot depune formularele la Serviciul de asistenţă socială. Cererile pentru ajutorul de încălzire cu lemne, cărbuni și combustibili petrolieri se vor depune la Centrul de Informații pentru Cetățeni de către solicitanţii din Valea Dacilor şi Remus Opreanu şi la camera 10 de către solicitanţii din Medgidia.

Formularul pentru acordarea ajutorului de încălzire se completează de către titularul contractului de deținere a locuinței, şi trebuie însoţit de documente doveditoare  privind:

– deţinerea locuinţei, precum şi a bunurilor mobile şi imobile deţinute de solicitanţi (în copie, ce sunt enumerate în lista anexă);

– componenţa familiei (act de identitate, certificat de naștere copii,  hotărâre judecătorească de încredințare copil, după caz – în copie);

–  toate veniturile nete realizate de toţi membrii familiei în luna anterioară depunerii cererii;

– ultima factură de la ENGIE, după caz, de la ENEL (în copie).