Arhive

ACTIVITATEA POLIŢIEI CONSTĂNŢENE – 18 MARTIE

La data de 18 martie a.c., poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă, l-au depistat pe D. Romulus-Adrian, de 39 de ani, din localitate, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

***

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitate, care în perioada 21.02 – 03.03.2014 a sustras 3 televizoare LCD, dintr-o locuinţă, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.
Continuând cercetările oamenii legii au stabilit că acesta, în cursul lunii decembrie 2013 a comis alte 3 furturi din două societăţi comerciale.
Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare.

***

La data de 18.03.2014, poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul S.I.C. al I.P.J. Constanta, au identificat şi reţinut un cetăţean străin, în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia, Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.