UPDATE VIDEO: ACCIDENT PE DRUMUL NAȚIONAL 22C, ÎN LOCALITATEA SALIGNY

Accident pe drumul național 22 C, în localitatea Saligny. Un TIR scăpat de sub control a rupt un pom și a distrus gardul unei case. Potrivit șoferului de vină ar fi o albină care l-a înțepat. În urma impactului capul tractor a fost distrus.

accident saligny 3

Pompierii sositi la fata locului au avut în față imaginea unui dezastru, însă din fericire șoferul a scapat cu rani ușoare și nu a fost nevoie de transportarea la spital. Militarii au intervenit cu două autospeciale dotate cu apă și spumă și au asigurat rapid zona. Asta deoarece exista pericol de incendiu! Inainte să plece în cursa autotrenul alimentase 500 de litri de combustibil, iar in urma impactului rezervorul s-a spart.

accident saligny 2

Conducătorul auto le-a povestit oamenilor legii că a pierdut controlul autotrenului datorita faptului ca l-a înțepat o albină

Din fericire la momentul accidentului nimeni nu se afla pe trotuar, iar soferul a scapat ca prin minune. TIR-ul transporta opt tone de componente pentru injectoare de motor, iar pentru a fi scos din șanț proprietarul a fost nevoit să închirieze o macara.