Arhive

3000 DE COPII AU CUCERIT DEJA SPAȚIUL COSMIC

Peste 3.000 de copii vizitat la City Park expoziţia interactivă „Copiii cuceresc spaţiul” – cea mai mare călătorie în lumea fascinantă a spațiului cosmic, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani .
Evenimentul va continua până pe 27 aprilie.

Expoziția interactivă este o şansă inedită pentru cei mici de a învăța noțiunile de bază în astronomie în cadrul unui curs interactiv de 45 de minute, dar și de a descoperi tainele călătoriilor în cosmos în calitate de astronauți echipați pentru o misiune în spațiu.

CITEȘTE ȘI COPIII DE CICLUL PRIMAR ȘI GIMNAZIAL, ÎN VIZITĂ PE LUNĂ (VIDEO)

Pe parcursul lecției interactive, copiii sunt supravegheați de mentori care le vor dezvălui misterele universului, iar la finalul călătoriei vor primi Certificat de Astronaut.
Expoziția se bucură de un succes foarte mare în rândul copiiilor pentru că este o metoda interactivă de acumulare a cunoştiinţelor despre spaţiul cosmic.

Pe lângă modul interactiv, expoziția le oferă copiilor și posibilitatea de a învăța sistemul solar și de a descoperi cum funcționează un telescop spațial. Imaginile din cadrul expoziției Kids on the Moon sunt fotografii oficiale împrumutate de ESA (Agenția Spațială Europeană) și NASA. În plus, fotografiile astonauților celebri precum: Rick Hleb, Buzz Aldrin, Bruce McCandless, Story Musgrave, Jake Garn și Alexander Poleschuk sunt cu semnătura celor care au transformat explorarea spațiului într-un obiectiv al întregii omeniri.

Un tur interactiv se organizează pentru minimum 15 copii, în baza unui bilet în valoare de 10 lei, achiziționat de la Info Desk-ul din City Park Mall.
sursa: Radio Constanța