Arhive

ZIUA LICEULUI „DRAGOMIR HURMUZESCU” DIN MEDGIDIA

Activități importante, pline de însemnătate la Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia. Instituția de învățământ a marcat împlinirea a 41 de ani de existenţă. Cu acest prilej cadrele didactice, foştii profesori şi directori au fost invitați la evenimentul care a cuprins o paletă variată de activități.

Încă de la primele ore ale dimineții curtea liceului a fost plină. Profesori elevi și părinți au venit pentru a celebra ziua instituției de învățământ.

După un tur al liceului invitații au observat că școala este dotată din punct de vedere material cu toate cele necesare. Laboratoarele și dotările tehnice vin în sprijinul elevilor.

Deși clădirea colegiului este una spațioasă, toate sălile au găzduit diferite activități. Invitați de seamă, foștii elevi ai liceului, au depănat amintiri și le-au oferit sfaturi viitorilor adulți.

La ceas aniversar cei prezenți au avut de transmis câte un mesaj atât pentru cadrele didactice, cât și pentru elevi.

Atelierele pentru dezvoltarea competențelor profesionale de la „Dragomir Hurmuzescu” sunt unele moderne și dotate corespunzător. Cei care trec pragul instituției au ajuns la concluzia că orele de curs se desfășoară la cele mai înalte standarde. Televiziunea Alpha Media urează Liceului Tehnologic„ Dragomir Hurmuzescu” un sincer la mulți ani și cât mai multe realizări!