Arhive

TUDOR GHEORGHE ȘI THE BEST OF TARAF LA MEDGIDIA

A fost spectacol pe scena Cercului Militar din Medgidia. În aplauzele oamenilor prezenți în sală, Tudor Gheorghe a oferit un concert de muzică populară. Cu semnificativul titlu „The Best of Taraf”, momentul s-a dorit a fi o sinteză a celor mai frumoase melodii populare din repertoriul celui care este interpret, compozitor și actor.

Înainte de a urca pe Scena Casei Armatei din Medgidia maestrul Tudor Gheorghe a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre importanța muzicii în viața românilor. Artistul a punctat și argumentele pentru care a demarat proiectul „THE BEST OF TARAF”.

Intrarea în scenă a lui Tudor Gheorghe a fost primită de către public cu aplauze furtunoase. Maestrul a început prin a mărturisi că întotdeauna „cântecul a fost cel care a reprezentat poporul român”. Însoțit de nelipsita-i cobză artistul i-a sfătuit pe cei prezenți să își iubească dușmanii.

Interpretul a dorit să reamintească spectatorilor lipsa emisiunilor din grila unor posturi de radio.

Prezent la eveniment, edilul orașului Marian Iordache a declarat că numărul spectatorilor arată cât de așteptat a fost Tudor Gheorghe de către locuitorii din Medgidia.

Tudor Gheorghe va urca și pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”din Constanța pe data de 26 aprilie. Concertul „The Best of Taraf” cuprinde cele mai frumoase melodii de muzică populară ale maestrului Tudor Gheorghe.