Arhive

TOT MAI MULȚI POSESORI DE AUTOTURISME DIN ROMÂNIA, RENUNȚĂ LA FOLOSIREA BENZINEI

Tot mai mulți posesori de autoturisme din România, au renunțat la folosirea benzinei ca și carburant pentru mașină. Hotărâți să facă economii șoferii și-au montat pe autovehicule instalații GPL, de ultimă generație. Noile modificări, aduc un plus considerabil în buzunarul posesorilor de mașini. Şi asta deoarece diferența de preț între benzină și gaz este una foarte mare.

Prețurile din ce în ce mai ridicate la benzină au făcut ca service-urile care montează instalații GPL pentru autoturismesă fie luate în ultimele luni de către șoferi. Cu numai 2500 de lei, aceștia și-au putut monta instalații GPL de ultimă generație.

Nimic nu se face la întâmplare. După ce sunt plasate toate elementele necesare instalației, răspunzătorii de montaj testează lucrarea, astfel încât beneficiarul să nu întâmpine nicio problemă.

Principalul motiv pentru care șoferii aleg instalațiile GPL îl reprezintă prețul carburantului din România. Posesorii de autoturisme care au optat pentru schimbarea instalației, s-au declarat mulțumiți, mai ales că au făcut economii considerabile și au reușit să circule pe distanțe mai lungi , cu bani puțini.

Unii șoferi au însă rețineri în privința schimbărilor.

Instalațiile GPL pot fi montate și pe mașinile scumpe cu o motorizare puternică, fără să afecteze în vreun fel, modul de funcționare sau durata de viață a motorului.