TNRS VĂ INVITĂ LA PREMIEREA “Sărbători fericite”

Text: Neil LaBute
Regia: Cristian Juncu
Scenografia: Mihai Păcurar
Traducerea: Irina Velcescu
În distribuție: Ofelia Popii, Cendana Trifan, Marius Turdeanu, Adrian Matioc

Trei scenarii scurte, dar mărețe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoțiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, și care problematizează, fiecare în felul ei, conceptul de fidelitate.

Personajele prezintă caractere puternice, cu principii asumate, dar și cu probleme ce îi urmăresc: Jimmy – un homosexual controlat de sora lui, nesigur pe relația și pe dragostea iubitului său. Un bărbat ce își asumă starea civilă – este logodit – și cade într-un joc al seducției cu Cleo, femme fatale ce îl debusolează până la vinovăție. O căsnicie ce ascunde secrete. Veți face cunoștință cu personaje surprinzătoare, dar, în același timp, recognoscibile, cu ale căror probleme te poți imagina confruntându-te, în ale căror situații fără ieșire te poți închipui prins.

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă caldă, plăcută și prietenoasă. Crăciunul aduce și un alt fel de promoții. Relațiile dintre oameni nu țin cont de vreme și sărbătorile nu sunt întotdeauna „fericite”.

Durata estimativa: 1h 45min

Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă.

Data premierei: 2017-03-31
Bilete: www.tnrs.ro