“SUSȚINEM LA BUCUREȘTI PROIECTE CARE DOVEDESC ATAȘAMENT PENTRU COMUNITATE ȘI PROFESIONALISM…”

Județul Sibiu are șansa, grație preocupării câtorva primari hotărâți, să ofere modele de eficiență în derulararea proiectelor depuse pe Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

“Am convingerea că de îndată ce la nivel central se vor definitva toate procedurile, documentațiile corecte și complete vor avea un parcurs rapid și o vizibilitate concretă în comunități, între oameni.

Axente Sever are un astfel de proiect care odată realizat va însemna, de fapt, finalizarea modernizării tuturor străzilor din întreaga comună. Am discutat cu Marius Grecu despre documentațiile depuse și cred că e de apreciat că sunt întocmite complet, până la nivel de autorizație de construcție. Sunt 17 străzi propuse (o valoare de aproximativ 2 milioane euro), iar realizarea lucrărilor va așeza Axente într-o poziție mai rar întâlnită la noi – așa cum spuneam, în rândul comunelor cu toate străzile modernizate.

De altfel, toate planurile lui Marius Grecu sunt în aceeași logică, a unei administrații la nivelul sau peste așteptările oamenilor. Nu voi relua realizările de până acum, cei din Axente și mulți din afară le cunosc. Voi spune doar că susținem împreună la București proiecte care vor contiuna să dovedească atașamentul personal al lui Marius pentru comunitate și profesionalismul echipei sale din Primăria Axente Sever!”

Raluca Turcan, deputat PNL