Arhive

SĂGEATA REMIZEAZĂ – VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT

Echipa de fotbal Săgeata Năvodari a rămas neînvinsă în partidele jucate în 2014 în Liga 1, după ce remizat, scor 1-1, în partida de pe terenul lui ACS Poli Timișoara, din etapa a 21-a a campionatului, a doua de la începutul anului. Săgeata a deschis scorul în minutul 45 plus 2, prin Cr. Munteanu, în vreme ce Șeroni a stabilit scorul final în minutul 55.

Oaspeţii au jucat mai mult de o oră cu un jucător mai putin pe teren. Silviu Pană a fost eliminat uşor de centralul Iulian Călin în minutul 31, care a considerat că fotbalistul constănțenilor a atacat cu talpa la o intrare reciprocă prin alunecare.

Chiar și așa, în pofida  inferiorităţii numerice, echipa lui Cătălin Anghel a deschis scorul cu puțin înainte de pauză prin Munteanu, care a perforat poarta lui Nuno Claro printr-o lovitură de cap venită în urma unui corner făcut cadou de Scutaru.

În partea secundă, bănățenii au forțat egalarea și Şeroni a marcat pentru 1-1 după 10 minute de la reluarea jocului. Aurel Şunda a fost apoi trimis în tribune, după ce a reclamat un penalty pentru echipa sa la o intervenție a portarului Panagoupoulos, care l-a împins pe Kneeshaw înainte de a ieși pe o minge înaltă.

Fostul dinamovist Chiacu putea să aducă totuși trei puncte pentru Săgeata, dar a ratat cea mai mare ocazie a meciului, la o fază în care portarul gazdelor, portughezul Nuno Claro, s-a luat la ceartă cu Scutaru după o neînțelegere reciprocă.

Nici jucătorul gazdelor, Kneeshaw, nu a reuşit să fructifice sansa pe care a avut-o în finalul meciului, așa că formația din Năvodari a plecat acasă cu un punct prețios, care a propulsat-o până pe locul 12, la 3 puncte de primul loc retrogradabil.