PSD CERE GUVERNULUI SĂ PREZINTE UN PLAN DE REDUCERE A RESTRICȚIILOR

PSD CERE GUVERNULUI SĂ PREZINTE UN PLAN DE REDUCERE A RESTRICȚIILOR – “cu termene asumate și să enunțe un set de reguli clare, raționale, aplicabile tuturor. Inclusiv propriilor miniștri!”

Social democratul Felix Stroe, senator de Constanța este de părere că “premierul Cîțu trebuie să înțeleagă că nu-i mai poate pedepsi pe toți oamenii de bună credință, responsabili, pentru că este incapabil că ia măsuri DOAR împotriva petrecăreților și a inconștienților; nimeni cu bun simț nu poate înțelege de ce o plimbare prin parc, după ora 20:00, ar fi mai riscantă decât cumpărăturile făcute la mall, unde, culmea, tot prin decizia guvernului, restrângerea programului până la 18:00 generează mai multă aglomerație și un risc mai mare de infectare.”

Totodată senatorul PSD de la malul mării consideră că e normal ca prim-ministrul Florin Cîțu
împreună cu președintele Iohannis, “cel care îi dictează deciziile”, să-și recunoască greșeala, să revină asupra restricțiilor și să-și ceară scuze românilor!

Cu atât mai mult cu cât ei sunt principalii vinovați pentru haosul din gestionarea pandemiei, haos care a scos mii de oameni în stradă în toate orașele țării.
Iar dacă liberalii refuză să-și asume public erorile grave și să revină asupra lor, atunci să o facă președintele singur! Nu pot fi pedepsiți toți cei corecți și responsabili doar pentru că guvernul lor a fost incapabil să-i pună sub control pe petrecăreți și pe miniștrii inconștienți!

a declarat Felix Stroe, senator PSD