Arhive

PRINȘI BĂUȚI LA VOLAN DE POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ – RECORD 1,93 mg/l ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat pe parcursul nopții de 20 spre 21 martie pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe 20.03.2015, în jurul orelor 23.15, I. D. L. a condus o autoutilitara, pe str. Recoltei în Năvodari. Bărbatul de 39 ani, din Năvodari se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ceva mai târziu, la ora 23.48, Ş. A. C. din Constanţa, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe str. Traian în Constanţa. Bărbatul de 32 ani se afla și el sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 1,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe data de 21.03.2015, în jurul orelor 00.17, I. G. din Valu lui Traian a condus un autoturism, pe str. Hasancea din Valu lui Traian, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul de 36 ani a fost testat cu aparatul Drager de către polițiști. Rezultat de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 01.15, I. B. bărbat, de 25 ani, a condus un autoturism, pe str. Unirii din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 02.34, F. A. din Medgidia a condus un autoturism, pe bd. Mircea cel Bătrân din Constanţa. Bărbatul de 27 ani, avea o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și dacă „gurile rele” spun că doar unii bărbații circulă băuți la volan, realitatea îi contrazice. Polițiștii de la rutieră au oprit-o în trafic, în jurul orei 03.45, pe F. C. G. de 41 ani, din Constanţa. Femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice și a condus un autoturism pe str. Traian din Constanţa. Rezultatul testării cu aparatul Drager: 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei șase conducători auto au rămas pietoni și le vor fi întocmite dosare de cercetare penală.