Arhive

PE PARCURSUL ÎNTREGII ZILE UN CABINET MEDICAL MOBIL ŞI-A AȘTEPTAT PACIENȚII ÎN MEDGIDIA

Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie desfăşoară campania naţională „Împreună pentru o sanătate mai bună”. Evenimentul este organizat în colaborare cu Institutul de Sănătate Publică Bucureşti. Luni caravana a poposit la Medgidia.

Pe parcursul întregii zile un autocar dotat cu o bibliotecă şi un cabinet medical mobil şi-a așteptat pacienții. Oamenii au putut beneficia atât de teste medicale gratuite cât şi de consiliere. Specialiştii prezenţi le-au oferit detalii despre starea lor de sănătate.

Nerăbdători locuitorii din Medgidia au venit dis -de -dimineață pentru a-și face o serie de teste. Gratuitatea serviciilor oferite i-a bucurat nespus. Spun că au avut parte de un control amănunțit pe care altfel nu şi-l pot permite.

Obiectivul campaniei este acela de a îmbunătăţi sănătatea populaţiei prin informare şi educare cu privire la un stil de viaţă sănătos. De asemenea, organizatorii spun că se are în vedere şi prevenirea celor mai frecvente afecţiuni: boli cardiovasculare, obezitate si diabet.