PĂRINȚII AR TREBUI SĂ FIE PRECAUȚI ȘI SĂ-ȘI SUPRAVEGHEZE COPIII ȘI LOCUL UNDE ACEȘTIA SE SCALDĂ

Merg la scăldat pentru a se răcori. Însă nu sunt conștienți că pot deveni victime ale apei. Este cazul multor copii din Medgidia care încearcă să scape de căldura toridă și inoată în canal. Numai că nu își dau seama ce fac şi zilnic își riscă viața. Oamenii legii spun că părinții ar trebui să fie precauți și să-și supravegheze copiii.

La Medgidia vremea deosebit de caldă i-a alungat pe mulți copii din case. Unii au ales să meargă pentru a se răcori la mare sau la piscină. Din păcate sunt și care au ales să se scalde în apa din canal. Aceștia nu au ținut cont că poate fi un adevărat pericol. La sesizarea făcută de către o echipă a televiziunii la fața locului s-a deplasat un echipaj de la poliția locală. Tinerii au fost legitimați și pentru că sunt minori se va lua legătura cu părinții.

Oamenii legii atrag atenția că în moment scăldatul in canal se poate transforma într-o tragedie. Dar și că astfel de acte sunt pedepsite conform legii.

În zilele caniculare apa din canal este extrem de tentantă pentru scăldat. Mai ales că majoritatea copiilor nu realizează la ce risc se supun atunci când aleg acest loc pentru îmbăiere. În această perioadă organele de ordine vor intensifica verificările în aceste zone iar cei care vor fi prinți vor fi sancționați conform legii.