Arhive

OAMENII LEGII AU LUAT STAȚIUNEA MAMAIA LA PAS PENTRU A-I INFORMA PE TURIŞTII AFLAŢI ÎN VACANȚĂ

Cu gândul la vacanță, turiştii aflați la malul mării lasă pe plan secund siguranța bunurilor. Aceștia uită geamurile camerelor de hotel deschise sau obiecte de valoare în mașină. Oamenii legii le atrag atenţia că uitarea sau neglijenţa reprezintă o adevărată atracție pentru hoți. Astfel că polițiștii constănțeni au demarat o acțiune de conștientizare în stațiunea Mamaia.

O vacanță la malul mării poate fi ruinată dacă turiștii nu iau în considerare câteva sfaturi extrem de utile. Polițiștii constănțeni au luat stațiunea Mamaia la pas pentru a-i informa pe cei aflați în vacanță de pericolele pe care le pot întâmpina.

Unii turiști cazați la parterul hotelurilor uită să închidă geamul când pleacă din cameră, aceasta devenind o țintă a hoților.

Turiștii văd cu ochi buni această initiativă a polițiștilor iar unii dintre ei sunt de părere că cei prinși ar trebui mai aspru pedepsiți.

O simplă alarmă nu mai sperie de mult răufăcătorii, aceștia profitând de orice clipă de neatenție a turiștilor, fie că vorbim despre bunurile lăsate în camera de hotel sau în autoturism. Hoții folosesc metode din ce în ce mai ingenioase.

De cele mai multe ori hoții sunt prinși, iar bunurile electronice și de valoare sunt recuperate.