O CONSTRUCȚIE DIN ZONA UNEI ȘCOLI DIN MEDGIDIA A AJUNS FOCAR DE INFECŢIE

O clădire părăsită a ajuns un adevărat focar de infecţie lângă o instituție de învățământ. Construcţia se află în apropierea Școlii Gimnaziale ,, I. L. Caragiale” din Medgidia pe unde zilnic trec zeci de elevi. Imaginea zonei le dă bătăi de cap atât oamenilor care locuiesc în cartier cât și părinților . Cu toții spun că este lipsă de respect din partea autorităților locale, care nu iau deloc măsuri.

Fie că este vorba despre clădiri părăsite la prima vedere sau de ziduri prăbușite municipiul Medgidia are și imobile care arată ca după bombardament. Din păcate multe sfârșesc prin a deveni locuri de depozitare ale gunoiului menajer sau toalete publice. Cetățenii solicită ca imobilul din zona Școlii I.L. Caragiale să fie curățat și întreținut corespunzător.

Edilul cunoaște situația clădirii respective. De data aceasta el i-a reamintit proprietarului datoria de a întreține spațiul respectiv.

În Medgidia există mai multe clădiri care au ajuns în paragină. Cetățenii doresc ca autoritățile să implementeze unele măsuri pentru ca proprietarii să le mențină în condiții civilizate.