Arhive

MOLDOVENII SUNT INVITAȚI PE LITORALUL ROMÂNESC

În această vară, moldovenii de peste Prut s-ar putea bucura de ofertele de la malul mării. Şi asta în condițiile în care hotelierii le vor oferi turiștilor din Moldova tarife la fel de bune ca vecinii bulgari. Pe baza acestei propuneri încă se poartă discuții. Ca o noutate, din acest an biletele prin programul „Litoralul pentru Toti” pot fi cumpărate și din agențiile de turism din Republica Moldova.

Campania de promovare a stațiunilor de pe litoralul românesc se extinde și ajunge peste Prut- este vorba despre turiștii din Republica Moldova care în locul României aleg destinații mai ieftine din Bulgaria sau Turcia. Astfel că din acest an, moldovenii s-ar putea bronza pe litoralul nostru.

În aceste zile, operatorii de turism din Republica Moldova poartă discuții cu proprietarii și administratorii de hoteluri din statiunile de pe litoral pentru pachete cat mai atractive.

Hotelierii au lansat programul „Litoralul pentru Toți” și în Republica Moldova. Un sejur de 7 zile, costă între 160 și 600 de lei de persoana.
Chiar și așa, moldovenii încă întâmpină probleme cu privire la trecerea frontierei.

Un plus pentru Bulgaria vizează sistemul foarte simplu de acordare a vizei.