Arhive

LIMITATOARELE DE VITEZĂ ÎN MEDGIDIA AU FOST DEMONTATE PENTRU A UŞURA MUNCA UTILAJELOR DE DEZĂPEZIRE

Conducătorii auto răsuflă ușurați… Pe străzile Medgidiei nu mai există limitatoarele de viteză. Ele au fost demontate pentru a ușura accesul utilajelor pentru deszăpezire. Edilul orașului susține că autorităţile sunt pregătite pentru sezonul rece cu tot ce este nevoie în cazul în care apar ninsori abundente.

Acum că nu mai există limitatoare de viteză, conducătorii auto sunt fericiți că nu își mai zguduie autoturismele. În proiect era prevăzut ca la data de 1 noiembrie să fie demontate, dar cum anul acesta ziua a picat duminica, ele au fost demontate cu câteva zile înainte. Astfel până la primăvară șoferii pot conduce liniștiți pe străzile Medgidiei, fără a fi perturbați de dâmburile dese montate unde „îți era lumea mai dragă”.

Cum vremea este instabilă, locuitorii orașului se pot trezi „pe nepusă masă” cu zăpadă. Însă edilul Medgidiei garantează că la acest moment, există toate stocurile necesare de materiale antiderapante,. De asemenea utilajele sunt conforme cu programul de deszăpezire și contractul de delegare a serviciilor ce trebuie prestate de o companie specializată. Întrebat dacă în mod sigur nu va fi luat pe nepregătite de ninsoare, primarul a răspuns….

În acest context sunt așteptate condiții foarte bune pe străzile Medgidiei în sezonul „alb”.