KEMPO K1 CONSTANȚA – UN STIL DE VIAȚĂ PENTRU COPILUL TĂU

KEMPO K1 CONSTANȚA – Se spune că sporturile care au rădăcini în artele marțiale promovează violența. Nimic mai greșit spun specialiștii! În acest sens la Constanța s-a desfășurat un Seminar Județean de Kempo K1 Kids. Evenimentul a fost găzduit de o sală privată și s-a adresat atât părinților, cât și copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 10 ani.

Sub titlulatura „KEMPO UN STIL DE VIAȚĂ PENTRU COPILUL TĂU” evenimentul și-a propus să le explice adulților cât de important este sportul în viața fiecărui copil. În acest sens micuții sportivi s-au întâlnit cu alți copii pe care au încercat să îi convingă să vină la antrenamente.

Învățăceii au deprins primele și principalele reguli din KEMPO.

Seminarul a fost susținut de instructorul Ionel Crînguș care deține centura neagră 1 dan. Acesta spune că sportul este extrem de important și de aceea parinții trebuie să îi lase pe copii să învețe în sala de Kempo ce înseamnă disciplina, respectul și mai ales cum să se apere în fața unor atacuri.

Micuții au fost încântați de antrenament și i-au asaltat pe părinți cu rugăminți de a-i înscrie la kempo. Și dacă adulții ar putea ezita instructorul ne-a vorbit și despre acest subiect.

Micuții prezenți la seminarul organizat la Constanța au primit tricouri și diplome de participare.

KEMPO K1 CONSTANȚA

Un copil care merge la KEMPO devine optimist, energic, activ, învață să facă față cu brio oricăror situații din viață. Prin sport spiritul lui se dezvoltă și va reuși să înfrunte toate eșecurile și problemele pe care le va întâmpina. Așa că dacă sunteți convinși vă puteți îndruma copilul încă de la o vârstă fragedă către cursurile de KEMPO. Va beneficia de o dezvoltare fizică armonioasă va învăța ce înseamnă disciplina și respectul față de cei din jur. Pe lângă inițierea în tainele artelor marțiale micuții vor avea ocazia să participe la competiții locale, județene și naționale. Instructorul Ionel Crînguș pregătește grupe la Constanța, Medgidia și Valu lui Traian. Acesta vă transmite un singur mesaj: Kempo nu promovează violența, ci este împotriva acesteia!