Arhive

JANDARMII CONSTĂNȚENI AU AVUT MISIUNI ÎNCUNUNATE DE SUCCES

Săptămâna aceasta peste 200 de jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa. Au fost executate 87 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale dintre care 4 avertismente scrise şi 12 amenzi în valoarea de peste 4000 lei.

De asemenea, jandarmii constănţeni au constatat 33 fapte de natură penală, dintre care 26 în mod independent şi 7 în cooperare cu Poliţia și au identificat 49 de făptuitori. Cele mai multe fapte constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Luni 20 de jandarmi constănţeni au participat la descinderile coordonate de B.C.C.O. Constanţa, la persoanele bănuite de contrabandă cu ţigări.

Militarii au mai executat 65 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, șase misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti pentru punerea în aplicare a unor titluri executorii, două misiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori, două cu inspectorii A.N.P.A., Filiala Constanţa şi cinci cu R.A.T.C. Constanţa.