Jandarmeria Constanța: Ieftin ”domne”, ”erau la ofertă, ne-au plăcut, le-am luat”…

Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care doreau să vândă, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 40 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport (tricouri, pantaloni, bluzoane sport, șorturi, mai multe perechi de pantofi sport și papuci de plajă) susceptibile de a fi contrafăcute.

Duminică, 13 iunie a.c., orele 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfășurat o acțiune punctuală în zona „Târgului Duminical” , unde au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 40 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile de a fi contrafăcute. Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile au fost oprite de la comercializare, iar cele 40 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.