Întâlnire cu oamenii de afaceri germani din Sibiu

Deputatul social-democrat, Bogdan Trif:
“Zilele trecute, împreună cu ministrul Economiei, Florin Spătaru, am avut o întâlnire, în calitate de secretar al comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților, cu oamenii de afaceri germani care investesc în industria din Sibiu. La întâlnire a participat și președintele Clubului Economic German, Wolfgang Köber, împreună cu foștii președinți Stefan Braune și Werner Keul, actualmente membri ai Clubului, dar și cu conducerile la vârf ale unor mari companii prezente la Sibiu, în Zona Industrială Vest.
Întâlnirea a fost urmată de o vizită de lucru la trei obiective importante de pe platforma industrială Vest, două dintre acestea fiind cele mai mari, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al numărului de angajați.
După vizită, am avut discuții, la o masă rotundă. Ministrul Florin Spătaru a anunțat că s-a aprobat schema de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare, în valoare de 300 de milioane de euro, care poate fi accesată și de investitorii din Sibiu.

Partidul Social Democrat, întotdeauna, în toate perioadele în care a fost la guvernare, a avut un program cu măsuri clare, prin care economia României a fost sprijinită, lucru recunoscut și de către oamenii de afaceri.”