Arhive

HCM CONSTANȚA A PIEDUT MECIUL CONTRA CELOR DE LA DINAMO BUCUREȘTI

HCM Constanța a piertdut impotriva lui Dinamo, într-o partidă restantă din etapa 13-a Ligii Naționale. Dupa fluierul de la pauza gazdele conduceau cu un singur punct, 13-12, dar victoria a revenit oaspeților, scor final 25-27.

Campioana României a condus la pauză cu 13-12, dar nu a reușit să-și mențină avantajul și în partea secundă. Francezul Ibrahima Diaw, autor a 7 goluri, și Răpciugă, cu 4 reușite, i-au ajutat pe oaspeți să obțină o victorie mare la Constanța.

„Au jucat mai bine, mai pragmatic decât noi. Am avut situații unu la unu de la șase metri și am ratat. Portarul lor a prins o zi mai bună decât al nostru. Prea multe ratări. Am început pregătirea în vară și am făcut o pregătire în salturi și tot anul am dus-o așa, iar reprecursiunile se văd, multe accidentări, pe bancă snutem puțini. Așteptăm iarna să se schimbe ceva. Mai avem două meciuri importante. Sper să ne luăm revanșa la Baia Mare, să reușim un meci bun acolo, după care o calificare în Cupă”, a declarat George Buricea.

De cealalata parte  oficialii echipei dinamoviste sustin

„Din ce știu, de vreo 10 ani nu a mai câștigat Dinamo aici. Constanța cu toate că au pierdut jucători de valoare, a rămas încă o forță în hanbdalul romnesc, dar astăzi, cred că Dinamo și-a dorit mai mult”, a declarat antrenorul echipei Dinamo, Ion Mocanu.

La succes au contribuit și cele 12 parade ale portarului Irimuș, aflat într-o formă excepțională. Chiar dacă a jucat și în dublă inferioritate numerică, Dinamo s-a impus cu 27-25 și a administrat campionilor cea de-a treia înfrângere pe teren propriu. Succesul îi urcă pe alb-roșii pe locul 2, la egalitate de puncte, 25, cu CSM București.