Arhive

*EXCLUSIVITATE* MARIAN IORDACHE A DEMISIONAT!

Cad capete după alegerile europarlamentare! Marian Iordache, președintele Partidului Național Liberal, Filiala Medgidia și-a anunțat demisia din funcție în cadrul unei ședințe a organizației. Decizia a fost luată în urma rezultatelor slabe obţinute de PNL la Medgidia în cadrul ultimului scrutin. Şi asta în condiţiile în care target-ul propus de la centru era de 20 %.

În anul 2010, Marian Iordache, s-a înscris în competiția pentru președinția PNL Medgidia, şi a fost ales cu 107 voturi. Contracandidatul său de la acea vreme Selim Genghiz a reuşit să obţină doar 4 voturi. Actualul primar, declara atunci că își propune ca PNL să se menţină principala forţă politică la Medgidia. Timpul a trecut, iar obiectivul propus nu s-a concretizat. Ba mai mult la alegerile europarlamentare din 2014 PNL a obţinut puţin peste 10%. Un scor ruşinos ar spune unii având în vedere că preşedintele Marian Iordache este şi primar în funcţie.

Câţiva membri ai Biroului Executiv s-au solidarizat cu preşedintele şi au renunţat la funcţiile deţinute.

Demisiile din PNL vin ca urmare a faptului că la alegerile europarlamentare, organizaţia nu a reuşit să atingă pragul vizat şi anume 20%. La nivelul tuturor filialelor unde s-au înregistrat retrageri vor fi organizate alegeri interne.