Arhive

Despre noi

 

alpha media

Televiziunea, ALPHA MEDIA
MAI INTAI ADEVARUL!
ALPHA MEDIA, post de televiziune prin cablu şi online prin www.pbxtv.ro, are o ofertă variată de programe.
      Pe baza unor criterii exclusiv valorice, echipa televiziunii propune telespectatorilor cel mai complex buletin de ştiri locale.

Principalul jurnal al zilei aduce publicului informaţii de ultimă oră de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate dar şi informaţii de interes general.

Încă de la început „Ştirile ALPHA MEDIA” urmăresc să câştige credibilitate din partea publicului şi să ocupe un loc important în preferinţele medgidienilor şi nu numai, ceea ce va aduce puncte de rating. Graţie unor strădanii asidue, pornind din start de la un nivel de înţelegere asupra noţiunii de calitate şi pentru impunerea acesteia ca argument suprem în cultivarea respectului faţă de telespectatorii şi partenerii săi, ALPHA MEDIA şi-a definit un stil propriu pentru a deveni un nume cunoscut şi apreciat.

Date Tehnice:
ALPHA MEDIA beneficiază de un echipament de producţie digital, iar emisia se face prin retele de cablu ( CATV ), dar şi online prin www.pbxtv.ro.
Studio de producţie: propriu, acoperă 100% necesităţile postului de televiziune.

Promovare:
ALPHA MEDIA duce propria campanie de promovare atât prin mijloacele care îi aparţin (promo-uri, jingle-uri şi ID-uri de staţie, bannere şi billboarduri, diferite activităţi şi concursuri) cât şi prin alte mijloace cum ar fi apariţiile în presă, online precum şi în diferite cataloage de prezentare.
ALPHA MEDIA şi-a propus un program din care să nu lipsească nici una dintre coordonatele esenţiale ale vieţii comunităţii.
Ca viziune editorială, ALPHA MEDIA este un post de televiziune echilibrat, orientat cu precădere spre analizarea şi rezolvarea problemelor comunităţii cu accent pe producţia de ştiri şi emisiuni.

Televiziunea ALPHA MEDIA, MAI INTAI ADEVARUL! îşi continuă lungul drum către inima şi mintea telespectatorilor săi şi răspunde unui singur comandament: oamenii.