Arhive

CVM TOMIS VA JUCA LA PIACENZA ÎN PRIMA ETAPĂ A LIGII CAMPIONILOR LA VOLEI

Campioana României CVM Tomis a fost repartizată în Grupa A a Ligii Campionilor la volei masculin. Echipa noastră va juca alături de Copra Elior Piacenza (locul 3 în ultima ediţie a campionatului din Italia), Knack Roeselare (campioana Belgiei) şi Dragons Lugano (fostă Energy Investments, campioana Elveţiei, echipă care a primit wild-card). Tragerea la sorţi poate fi considerată foarte bună pentru formaţia constănţeană. Şi asta pentru că la prima vedere, toate celelalte grupe sunt considerate superioare valoric!

Prezent la tragerea la sorţi de la Viena, preşedintele clubului constănţean, Sorin Strutinsky, a declarat:

„Grupa este una destul de echilibrată. Sperăm să ne batem de la egal la egal cu adversarele noastre. Probabil că cei de la Piacenza sunt cei mai fericiţi după tragerea la sorţi. Noi, dacă vom face nişte mişcări bune, avem şanse să depăşim performanţa de anul trecut”.

CVM Tomis va debuta în ediţia 2014-2015 a Ligii Campionilor cu un meci în deplasare, la Piacenza (5 noiembrie), pentru ca după două săptămâni să primească vizita elveţienilor de la Dragons Lugano. Urmează un alt joc pe teren propriu, cu Knack Roeselare (3 decembrie), iar returul cu belgienii va avea loc în 17 decembrie.

Celelalte două partide vor avea loc în ianuarie 2015. Confederaţia Europeană de Volei (CEV) a precizat că meciurile din primele cinci etape ale Ligii Campionilor pot fi devansate sau amânate cu o zi faţă de data anunţată iniţial.