Arhive

CURS GRATUIT DE PERFECȚIONARE ÎN JUDETUL CONSTANȚA

Aproximativ 20 de cadre didactice din județul Constanţa au avut șansa de a participa la un curs gratuit de pregătire. Teaching Knowledge Test, este un curs în urma căruia participanţii vor obține o calificare recunoscută internațional. Evenimentul s-a desfăşurat în comuna Mihail Kogălniceanu, iar cursul a fost predat de un reprezentant al Consiliului Britanic din România.

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani, au făcut posibilă organizarea unui curs de perfecționare , gratuit, pentru cadrele didactice care predau limba engleză. Cu acest prilej, aproximativ 20 de profesori din județ au luat parte la cursul de pregătire Teaching-Knowledge-Test, desfășurat sub îndrumarea unui reprezentant British Council Romania.

Seminarul de perfecționare a fost găzduit la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu , unde cadrele didactice au beneficiat de toate condițiile necesare unei bune desfășurări.

Participanții la acest curs sunt profesori de engleză care au ca scop dobândirea unor noi informații și perfecționarea competențelor profesionale.

Cursul de perfecționare se va încheia cu un examen Teaching-Knowledge-Test pe care cadrele didactice îl vor susține, în vederea obținerii unei calificări ce va fi recunoscută internațional.