Arhive

“Cred că mai mult ca oricând e nevoie de COERENȚĂ și PROFESIONALISM…”

Apa caldă și căldura nu au “culoare politică”! Cu toate acestea, situația CET și nemulțumirile cetățenilor au stârnit indignare în rândul social-democraților de la malul mării.

“Soluția schimbării traseelor de tubulaturi împreună cu modernizarea CET-ului este costisitoare și produce mult deranj în oraș. Așadar, ar fi bine dacă s-ar renunța la rețelele de conducte prin care circulă agentul termic!”
Este afirmația de acum mai bine de doi ani a actualului primar al Constanței, Vergil Chițac. De pe vremea când nu era primar, dar credea că s-ar pricepe.
Astăzi, în funcție, primarul Chițac spune că soluția este acum un nou CET și… schimbarea conductelor. Mai mult, și-a șters de pe site articolul care populariza aceste soluții, pe care atunci i le sugeraseră „specialiști”. Acestea nu prevedeau însă un nou CET și nici schimbarea conductelor, ci realizarea de centrale de cartier, aparent mult mai ieftine și mai eficiente.
Cred că mai mult ca oricând e nevoie de COERENȚĂ și PROFESIONALISM în abordarea unor teme atât de grave, care ne vor afecta pe mulți ani înainte, de acum încolo…

a declarat senatorul PSD, Felix Stroe
Felix Stroe, senator PSD