Arhive

CHIAR DACĂ ȘTIAU CĂ O SĂ SOSEASCĂ DIN NOU MINISTRUL MEDIULUI, LUCRĂRILE AU RĂMAS ÎN ACEEAȘI SITUAȚIE

Ministrul Mediului Attila Korodi și-a făcut simțită prezența din nou la Constanța. În urmă cu o lună el a venit să verifice în ce stadiu se află șantirele de lucru pentru lărgirea plajelor. În acel moment nu a fost mulțumit, dar problema este că și acum a dat peste aceeași situație.

Nemulțumirea ministrului a fost mare… După ce luna trecută a amenințat cu măsuri dure dacă lucrurile nu avansează și nu se vor vedea progrese, marea i-a fost mirarea să se confrunte cu aceeași imagine.

A întâlnit întârzieri majore a lucrărilor; de exemplu în cazul proiectului care se desfășoară în imediata învecinătate a stațiunii Mamaia. De asemenea….

Oficialul Mai spune faptul că termenul este foarte presant iar mobilizarea foarte slabă. Astfel se dorește ca anul viitor să existe cu 33 de hectare în plus de plajă în cazul în care operatorii de șantier se vor pune pe treabă. Lucrarea care este în grafic este cea pe care o refac olandezii în zona Eforie, care au anunțat că vor termina lucrările mai repede decât și-au propus.