Bănuit de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni

 

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie calificată, respectiv tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 3 au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, minorul ar fi agresat și deposedat de suma de 100 de lei o femeie, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe o stradă din municipiul Constanța.

Totodată, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 7.00, minorul ar fi smuls telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe minor, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 24 octombrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, identificat de polițiștii constănțeni

La data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Rasova, județul Constanța, care transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de aproximativ 400 de kilograme material lemnos fără documente legale.
Polițiștii constănțeni au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de material lemnos din specii diferite, care ar fi fost sustrasă de pe domeniul Ocolului Silvic Cernavodă, întocmind în cauză dosar penal.

Activitatea rutieră

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Poiana din orașul Ovidiu.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Morii din Cumpăna, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

foto: arhivă