Arhive

BĂNUIT DE COMITEREA UNEI INFRACȚIUNI DE FURT CALIFICAT, REȚINUT DE POLIŢIŞTII DIN COSTINEȘTI

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Schitu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 13/14 iunie a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din stațiunea Costinești, de unde ar fi sustras un aparat electrocasnic, creând un prejudiciu de 14.000 de lei.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului, care a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 18 iunie a.c. va fi prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

În cauză mai sunt cercetați, în stare de libertate, alți doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, implicați în comiterea infracțiunii de furt calificat.

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, identificat de poliţiştii constănțeni

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de agenții de pază ai unui supermarket din municipiul Constanța, despre faptul că au surprins o persoană care ar fi sustras mai multe articole vestimentare dintr-un magazin.

Polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, în vârstă de 35 de ani, din București, care avea asupra sa bunuri în valoare de 5.428 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului magazinului, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 20.20, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Independenței din Medgidia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tânărul șofer a cauzat un accident rutier soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din alt autoturism implicat în coliziune, dar și cu pagube materiale.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 00.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, pe raza localității Eforie Sud, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.