Arhive

Atenție, se oprește apa în zona centrală din mun. Constanța!

În vederea executării lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă din mun. Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 03 mai 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.G. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, cu punctele termice aferente.

Totodată, se va sista alimentarea cu apă și pe strada 23 August– tronsonul cuprins de strada Chiliei și bd. Mamaia.

În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Peninsulară – Piața Ovidiu, pe strada Mircea cel Bătrân (între strada Decebal și Piața Ovidiu), precum și în perimetrul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

“Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ.”, au transmis reprezentanții RAJA SA.