VOILEBALISTA CRISTINA MIRON VA ACTIVA LA CS MEDGIDIA

Cristina Miron este noua achiziție a Clubului Sportiv Medgidia. Aceasta va activa la secția de volei și va juca pe postul de secund.

Cristina a evoluat în Champions League, CEV CUP și Challenge Cup, fiind convocată 4 ani la rând și la echipa națională de seniore a Romaniei.

Este născută la Tulcea pe 21 iulie 1994, a început voleiul la Clubul Sportiv Școlar din același oraș. În anul 2009, Cristina s-a transferat la Tomis Constanța și s-a lansat astfel în voleiul de înaltă performanță.

Palmaresul sportivei:
Echipe: 2009-2013 CS Volei 2004 Tomis Constanta
2013-2015 CSM Bucuresti
2015-2019 CS Stiinta Bacau
2015-2019 Echipa nationala de senioare a Romaniei 🇷🇴
Participari:
2009-2011 CEV Cup
2011-2013 Champions League
2013-2015 Challange Cup
2015-2018 Challange Cup
2018-2019 CEV Cup Semifinals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.