Acasă Stiri Actualitate Sancţiuni în valoare de peste 14000 lei aplicate de jandarmii constănţeni

Sancţiuni în valoare de peste 14000 lei aplicate de jandarmii constănţeni

8
0

Peste 300 de jandarmi au fost la datorie în perioada 19-21 iunie a.c. acționând  zilnic în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională .

Jandarmii au fost angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă, fiind prezenţi şi în zona centrului de carantină de la Sanatoriul Techirghiol şi în zona Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Totodată, în această perioadă, jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică la evenimentele cultural artistice ce au fost organizate în faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet  “Oleg Danovski” din Constanţa şi în Piaţa Monumentului Eroilor din Techirghiol.

Pe timpul misiunilor executate în perioada 19-21 iunie, au fost aplicate 34 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 14000 lei pentru fapte precum adresarea de injurii și amenințări, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, transport de material lemons fără documente legale, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nepurtarea măştii de protecţie, nesupravegherea câinilor periculoşi.

Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.