Acasă Stiri Administratie Reabilitarea și modernizarea Piațetei Decebal din Medgidia, aprobată în ședință extraordinară ...

Reabilitarea și modernizarea Piațetei Decebal din Medgidia, aprobată în ședință extraordinară [FOTO+VIDEO]

74
0

Miercuri, 17 iunie 2020, consilierii locali din Medgidia s-au întrunit în ședință extraordinară, ședință care a avut pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre. Acestea au trecut de votul consilierilor, fiind admise în totalitate.

La primul punct a fost aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico economice- DALI pentru obiectivul de investiție “Reabilitare și modernizare Piaţeta Decebal din municipiul Medgidia județul Constanța”. Cu o suprafață de 9425 mp, Piațeta Decebal va fi modernizată prin realizarea unor investiții precum: amenajarea unor locuri de odihnă corespunzătoare pentru persoanele care tranzitează zona, realizarea unei platforme centrale potrivită pentru evenimente și promenade și a mai multor alei, sistematizarea amplasamentului și dirijarea apelor pluviale către căile adiacente, realizarea infrastructurii în vederea montării a două cișmele de apă potabilă, amenajarea unei zone cu fântână luminată precum și alte îmbunătățiri și modernizări. Valoarea totală a investiției este de 2.366.519,69 lei cu TVA.

La punctul următor s-a aprobat modificarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia, în vederea susținerii înființării a 18 posturi necesare funcționării laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului Municipal.

Ultimul proiect de hotărâre aprobat în ședința ordinară a fost referitor la aprobarea documentației de primă ȋnscriere a unor imobile terenuri ȋn sistemul integrat de cadastru și carte funciară și atestarea apartenenței la proprietatea privată a Municipiului Medgidia a acestor imobile. După înscrierea imobilelor, Consiliul Local se obligă să pună imobilele terenuri la dispoziția operatorului regional al sistemului public de alimentare cu apă și canalizare SC RAJA SA Constanța pentru proiectul de apă și apă uzată în aria de acoperire a RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.