După luni de scandal și aproape o lună de așteptare, cetățenii din Medgidia pot în sfârșit să își achite taxele și impozitele pe anul 2019. Vestea proastă este că acestea vor fi mult mai mari în comparație cu anul trecut.

Începând de astăzi, 05 februarie 2019, este disponibil programul de încasare a impozitelor și taxelor locale în municipiul Medgidia. – transmit reprezentanții Serviciului Impozite și Taxe.

Reamintim pe această cale că termenele de plată scadente pentru plata impozitelor și taxelor locale sunt :

  1. Semestrul I – 31.03.2019

  2. Semestrul II – 30.09.2019

Pentru plata integrală a impozitelor și taxelor datorate pe întregul an de către contribuabili până la data de 31.03.2019, se acordă o bonificație de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice ! Programul zilnic de încasare este următorul:

  • luni – joi, între orele 08.00-16.30
  • vineri, între orele 08.00-14.00

Reprezentanții administrației locale din Medgidia spun că cetățenii vor achita taxe mai mari cu 50% până la 100%. Asta ca urmare a răspunsului primit de primărie de la Ministerul Finanțelor Publice, din care reiese că taxele se vor calcula potrivit art. 491, alin. (3) din Codul fiscal.

1 thought on “LA MEDGIDIA A ÎNCEPUT ÎNCASAREA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR

  1. Este doar o manevra ca sa dubleze taxele. In felul asta nu sunt de vina nici consilierii nici primarul. Cine tine cu primarul da vina pe consilieri ca macar primarul a vrut sa nu le creasca, iar cine tine cu partidele da vina pe primar ca nu a aceptat scaderea impozitelor. In realitate si primarul si consilierii se bucura de aceasta dublare ca ei toti de acolo halesc si ei si rudele lor. Si acum mai mare rusinea la un oras cum este Medgidia domnul GNK are doar FTYPE modelul vechi … asa ca hai cu dublarea sa schimbe si baiatul asta masina. Suntem prosti fratilor si ne pacalesc niste smenari

Spune-ți părerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.