Acasă Stiri Actualitate Posturi vacante la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu încadrare directă (sursă...

Posturi vacante la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu încadrare directă (sursă externă)

7
0

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează cinci examene/concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă, a următoarelor posturi vacante:
​– ofițer specialist II la compartimentul Structura de Securitate;
​– ofițer specialist II la compartimentul Intendență din cadrul Serviciului Logistic;
​– ofițer specialist II la compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic;
​– subofițer tehnic principal la compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic;
​– subofițer administrativ principal la Structura Financiar.

Data limită până la care candidaţii pot depune personal cererea de înscriere pentru examen/concurs la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa este 09.11.2018, ora 16:00.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 0800 – 1600.

Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile de participare la concurs, datele depunerii documentelor si a susţinerii probelor de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate pe site-ul instituţiei, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro , secţiunea Cariere, fiind expuse şi la avizierul unităţii.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

foto: Arhivă