Acasă Stiri Actualitate DOUĂ PERSOANE AU MURIT, DUPĂ CE MAȘINA LOR S-A IZBIT DE CLĂDIREA...

DOUĂ PERSOANE AU MURIT, DUPĂ CE MAȘINA LOR S-A IZBIT DE CLĂDIREA ISU DOBROGEA

7
0

La Constanța, în jurul orei 00.15, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului una dintre mașini a ricoşat într-un stâlp şi s-a oprit în clădirea ISU Dobrogea. Potrivit martorilor, o persoană care conduce un autoturism marca Audi Q5 pe strada Mircea cel Bătrân, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia s-a ciocnit cu un alt autovehicul, marca Ford, care rula pe strada Decebal, înspre Casa Căsătoriilor.

În urma impactului autoturismul Ford s-a izbit de stâlp, a lovit o maşină parcată și s-a în clădirea ISU Dobrogea.

Salvatorii au intervenit rapid pentru a descarcera victimele. Potrivit cadrelor medicale, șoferul din Audi a fost rănit uşor. Nu același lucru se poate spune despre două persoane din autoturismul marca Ford, un bărbat şi o femeie. Aceștia au fost grav răniţi, iar medicii au demarat manevrele de resuscitare.

Din păcate, cele două victime aflate în stare gravă au decedat.

Poliţiştii au sosit și ei la fața locului și au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Iată concluziile polițiștilor de la rutieră:

„La data de 13 noiembrie a.c., ora 00.20, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.

În urma impactului, primul autoturism este proiectat în imobilul unei unități militare, iar al doilea autoturism este proiectat într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.

A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și a unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar penal.”