Acasă Stiri Actualitate EXTINDEREA MALL-ULUI DIN CONSTANȚA STÂRNEȘTE NEMULȚUMIRI

EXTINDEREA MALL-ULUI DIN CONSTANȚA STÂRNEȘTE NEMULȚUMIRI

6
0

„Ultima oază de verdeață din Constanța este amenințată de jungla de beton”. Asta spun cetățenii care văd că Parcul Tăbăcăriei cedează o porțiune pentru extinderea mall-ului. Locuitorii care tranzitează zona au păreri împărțite cu privire la acest proiect.

Pe partea dinspre bulevardul Lăpușneanu, trecătorii nu vor mai vedea parcul. Aici se va înălța o construcție cu un etaj si două niveluri la subsol ce va găzdui mii de metri pătrați de magazine, piscina, sala de fitness dar și birouri ale Primăriei.

Oamenii sun că la Constanta au rasarit betoanele primavara aceasta. Oaza de liniste si relaxare s-a transformat într-un adevarat santier in lucru. Partea dinspre lac a parcului Tăbăcărie este și ea exploatată de constructori. Aici va fi amenajată parcarea pentru cei care vor vizita mall-ul.

La etaj va exista un cinematograf cu zece săli ce vor permite proiecții in 4D. Constănțenii privesc, unii dintre ei, cu entuziasm, alții cu tristete tot ceea ce se petrece în jur.

Lucrările de extindere a mall-ului din Parcul Tăbăcărie sunt plină desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.